Пожежа спалахнула в трикімнатній квартирі на другому поверсі цього будинку. Чорний дим, що валив з вікна, помітили двоє чоловіків, які проходили неподалік.

Ще одну дівчинку та дідуся винесли сусіди. Сергій Гарін – один з рятівників. Каже: дихати у квартирі було нічим – горіла пластикова вагонка, а дим роз’їдав очі.

Погорільців каретою швидкої допомоги доправили в районну лікарню. У діток медики виявили численні опіки дихальних шляхів та отруєння чадним газом. Дідусь ще й сильно обгорів.

Стан 6-річної дівчинки вже покращився – нині вона у задовільному стані. А от життя двох її братиків чотирьох та шести років нині намагаються врятувати медики. Хлопчики самостійно майже не дихають – у них сильні опіки дихальних шляхів.

На момент пожежі батьки дітей були на роботі – дивитись за малечею мав дідусь. Нині причину займання з’ясовують експерти.

Рятувальники схиляються до версії, що у квартирі вибухнув телевізор. Саме це, кажуть фахівці, пояснює швидке поширення вогню, що призвело до таких жахливих наслідків.