Один з найдавніших панельних будинків Рівного знаходиться в аварійній ситуації. Багатоповерхівку по вулиці Степана Бандери 69а постійно затоплює через гнилий дах. У квартирах мешканців з'явилися тріщини на стінах та три тижні не працює ліфт.

Мешканець 69-го будинку по вулиці Степана Бандери у Рівному Андрій Солтис рік тому разом зі своєю сім'єю переїхав жити на восьмий поверх багатоповерхівки. Каже, неприємно вражений роботою комунальників. Мовляв, квартиру постійно підтоплює та ще й вже кілька тижнів не працює ліфт, а ремонтувати його ніхто не збирається.

Будинку вже 36 років. Він — другий панельний будинок у Рівному. Однак найбільшою проблемою будинку, за словами його мешканців, є саме працівники місцевого жеку, які зливають воду з систем теплопостачання до підвалу, через що постійно підтоплює і нижні поверхи.

Всі скарги у різні інстанції залишились без уваги чиновників, нарікають люди. Вони просять зробити капітальний ремонт, як внутрішній, так і зовнішній, та перекрити дах. Головний комунальник міста виправдовується, ремонт даху потребують більше трьохсот будинків міста, а коштів з бюджету вистачить лише на два десятки.

Під час перебування знімальної групи "Першого місцевого" у будинку ліфт таки відремонтували. Мешканці сподіваються, надовго.