Політичні понти відтепер працюватимуть на добробут рівнян. У місті вирішили підняти вартість політичної реклами на бігбордах. До такого рішення прийшли члени рівненського міськвиконкому, які запропонували зароблені таким чином гроші віддати дітям або медицині. Представники останньої такої допомоги потребують вже.

Місцеві чиновники від медицини звітують - за показниками смертності від серцево-судинних захворювань Рівне з-поміж інших обласних центрів-сусідів має найкращі позиції.

А все тому, пояснюють медики, що при виїзді лікарі "швидкої" оперативно дають пацієнтам кроворозріджуючі препарати. На поповнення їх запасу просять у членів міськвиконкому 50 тисяч гривень. А ще - нову техніку. Медики сподіваються на державну субвенцію, а от місто навряд чи допоможе придбати реанімобіль, бо має цьогоріч закупити 10 снігозбиральних машин. Трохи заробити чиновники планують і на виборах. Міський голова дав протокольне доручення протягом десяти днів підготувати нові розцінки на зовнішню політичну рекламу у місті.

Тож нові тарифи на рекламу повинні запровадити з 1 травня до 1 листопада. Міський голова зазначив, що вони повинні у півтора рази перевищувати нинішні.