"Пузата мама" повертається. Від сьогодні засновники конкурсу, чекають на анкети вагітних. А за два тижні серед претенденток проведуть кастинг: відберуть лише 10-ть. Як і торік їм розмальовуватимуть животи, фотографуватимуть, а наприкінці травня, до Дня матері, перетворять на моделей. Будуть цьгоріч і нововведення.

Сімейний клуб "Пузата мама", за підтримки рекламно-маркетингової компанії "Нео-Марк" та агентства моделей "Панна", знову збирає вагітних рівнянок. Другий сезон конкурсу серед вагітних стартує відсьогодні.

А тих, хто не встигне заповнити анкету на сайті, запрошують на кастинг 26 березня. З усіх вагітних претенденток відберуть десятьох найцікавіших та найкреативніших. Вони рекламуватимуть вагітність й материнство. Як і торік фіналісток фотографуватимуть, а майбутніх малят вберуть у перші казкові костюми. Фотосесія, обіцяє фотомайстер, буде цікавою, а світлини — масштабними.

Ще один сюрприз другого сезону "Пузатої мами" — джазова тематика. Цей музичний стиль використають для дефіле.

Вийдуть на подіум вагітні у День матері, у другу недію травня. А ще на фінал запросять учасниць конкурсу минулого року уже з народженими малюками.