У 19 номінаціях найкращими у своїх сферах рівнянками стали більше трьох десятків представниць прекрасної статі. Це лікарі, педагоги, юристи, журналісти, підприємці, працівники соціальної сфери і торгівлі, органів прокуратури та міліції і благодійниці.

За кулісами облмуздрамтеатру тривають останні приготування. Переможниці конкурсу "Жінка року 2011" вже готуються дефілювати для гостей. Найкраща працівниця житлово - комунального господарства Надія Ройко помітно хвилюється. Зізнається, своїй роботі віддала майже 20 років життя. І додає, без такої як вона, галузь ЖКП вже б давно занепала.

Проректор з виховної роботи МЕГУ - Наталія Терновик, вважає себе активісткою по життю. Часто веде різноманітні конкурси, а інколи й сама їх організовує. Здобути перемогу у конкурсі їй допоміг колектив навчального закладу.

Солідарна з нею і капітан міліції Рівне нського міськвідділу УМВС Оксана Роботюк. Колегам обіцяє віддячити за свою перемогу. Найкращою журналісткою стала заступник редактора газети "7 днів" Наталія Ниркова. Працює кореспондентом ще зі студентської лави, тому вважає, що вже доросла до перемоги у міському конкурсі.

Цьогорічний конкурс "Жінка року" відрізняється від попередніх. Найкращих панянок обирав колектив, у якому вони працюють. Раніше це робилося завдяки інтернет голосуванню. Визнані найкращими рівнянки отримали квіти, дипломи і статуетки Марії Несвицької.