Дві рівненські красуні змагаються за титул "Королева України 2012". Лілія Боць та Софія Драганчук у телепроекті в ефірі "Першого Національного" представлять Рівненщину. Вони пройшли відбір з-поміж тисяч претенденток. Лілія уже у фіналі, Софія ще має поборотися за це місце із трьома десятками інших моделей.

Дівчатам по 19-ть, а їх уже впізнають у глянцевих журналах. Ще декілька тижнів і їхні обличчя стануть відомими завдяки телевізійному формату конкурсу "Королева України 2012". За тиждень дівчата вирушать до Криму. Там пройде черговий етап конкурсу. Із тридцятидвох півфіналісток оберуть 24. Не пройдуть повз такої події депутати. Про це Софія дізналася зі сценарію. Його напередодні надіслали організатори. Про те, як пройде півфінал, не переживає Лілія Боць. На попередньому ефірі, коли змагалися 48 красунь, її відібрали одразу у фінал. Допоміг образ нареченої та Гальшки Острозької.

Дівчата налаштовані рішуче. Пообіцяли докласти максимум зусиль, щоб цьогоріч привезти до Рівного корону "Королеви України".