Пожежу на речовому ринку у Рівному сьогодні гасили рятувальники. Аби локалізувати вогонь, на місце виїхали чотири пожежні автоцистерни й три десятки вогнеборців. На щастя, усі на ринку залишилися живими. Не постраждало у вогні й майно. Бо він був умовним, а виїзд — тренувальним. Рятувальники про всяк випадок відпрацьовували гасіння пожежі.

Чотири автоцистерни прибули до речового ринку, бо завдання спеціального навчання — загасити палаючий торгівельний ряд. Займання на ринку, пожежники класифікують, як одне із найскладніших.

Із поставленим завданням нині вогнеборці впоралися, хоча погрішності й допустили, - підсумовує результати навчання керівник. Проте, якби займання відбулося насправді й під час роботи ринку, а не за легендою у вихідний, то були б і постраждалі, і знищене вогнем майно. Ширина між торгівельними рядами відповідно до протипожежних правил, має бути щонайменше 4 метри. То ж вогнеборці передадуть управлінню держтехногенбезпеки свої зауваження. А ті проведуть відповідне роз'яснення адміністрації ринку й профілактику виникнення пожеж серед його працівників.