Найталановитіших школярів Рівного сьогодні обирали у міському Палаці дітей та молоді. Там відбувся фінал щорічного конкурсу "Моя хвилина слави". Організатори кажуть, рівень нинішніх учасників надзвичайно високий, тож у журі непроста робота. У різних номінаціях та вікових категоріях з-поміж учасників мають обрати 11-еро найяскравіших.

Свою хвилину слави, хай поки не світової, здобувають на сцені Палацу дітей та молоді учні рівненських шкіл. Попри дитячий вік учасників, усе по-дорослому: суворе журі прискіпливо оцінює кожну деталь номера. Боротьба серйозна, адже нині фінал щорічного міського конкурсу "Моя хвилина слави". За учасників у залі хвилюються не тільки друзі і батьки, а й педагоги. Кажуть, виховний момент конкурсу переоцінити важко.

Серед тих, хто сьогодні сподівається вразити журі - 10-класниця Ольга Мамчур. У фіналі школярка вдруге і цього разу прагне піти з перемогою.

Один із найнезвичайніших, за оцінкою організаторів, цьогорічних учасників номінації "оригінальний жанр" - Тарас Вегера. Талант у собі розкрив випадково: на виступі у таборі відпочинку власним голосом замінив фонограму.

Виступ кожного з 11-тьох переможців конкурсу "Моя хвилина слави" глядачі зможуть побачити у сюжетах Першого місцевого, тож стежте за нашим ефіром.