У рівненських школах революція! Батьки сіли за парти, аби проконтролювати і якість навчання і якість власного виховання своїх чад. Причому це була ідея шкільних вчителів, останні вирішили наочно показати батькам як гризуть граніт науки їх діти, та за що деколи отримують низькі оцінки.

Так почався урок математики у 2-му класі 12-ої школи.Окрім вчительки та школярів на уроці присутні і батьки дітей. Прийшли подивитися як їхня малеча пише цифри та розв'язує задачі.

Дорослі із зацікавленістю слухали, задані вчителем приклади. Прогрес у навчанні й справді помітний. Діти одночасно вчаться писати цифри, їх додавати і розміщувати у порядку зростання. До кінця 2-го класу вже знатимуть всю табличку множення. Вчиться малеча й самостійно себе оцінювати. Але ставити собі оцінки у кінці уроку поки не всім під силу.

Поки одні діти ставлять собі оцінки, Анна Бертош хвилюється, аби її мамі сподобався урок математики. У подальшому вчителі 12-ої школи планують організувати уроки, де б батьки не лише спостерігали за навчанням своїх дітей, а й самі приймали у цьому участь. Кажуть, вчити уроки разом корисно не лише вдома, а й у стінах навчального закладу.