Попри те, що його проводять лише вдруге, конкурс вже набув неабиякої популярності. У Рівному знайшлося понад діві сотні красунь, охочих здобути цьогорічний титул Міс Галичини. Головні умови для учасниць - зріст та комунікативні здібності. Їх оцінюють - відомі українські зірки, серед яких Влад Яма та Габріела Масанга.

Катерина Лисогор, аби взяти участь у конкурсі краси "Міс Галичина-2012", приїхала з Луганська. Сподівається, те що вона зі сходу, все ж не завадить їй стати найгарнішою дівчиною Західної України .

Взагалі ж, на кастинг зареєструвалось понад дві сотні красунь. Та організатори конкурсу кажуть, з досвіду минулого року - дівчат буде більше.

Обирають найгарніших - українські "зірки". Розповідають, на що в перше чергу звертатимуть увагу.

Поміж тим, окремі члени журі вже оцінили рівненських красунь. Однією з головних умов конкурсу - у дівчат має бути закордонний паспорт. Нібито, переможниць відправлять на відпочинок за кордон.

Дехто з дівчат припускає, за кордоном зніматимуть реаліті-шоу, яке є одним з етапів конкурсу. Його зйомки розпочнуться за тиждень. На реаліті-шоу красуням влаштовуватимуть майстер-класи такі відомі зірки як режисер Роман Віктюк та хореограф Тоні Стоун.