У Рівному епідемія... доброти. Поширюють її активісти молодіжної громадської організації. Вони закликають рівнян та гостей міста бути привітними, доброзичливими і більше усміхатися. 17-те лютого для цього обрали не випадково, адже сьогодні - Міжнародний день мимовільного вияву доброти. Що доброго "просто так" зробили останнім часом рівняни?

Безкоштовні квитки у "Місто доброти", роздавали сьогодні на рівненському залізничному вокзалі. Так молоді хлопці та дівчата запрошували перехожих бути доброзичливими та усміхненими. Ті за квитки вдячні, кажуть, де "Місто доброти і самі добре знають".

Потому активісти рушили на майдан Незалежності. Там відкрили "скриню доброти" та роздавали перехожим листівки з побажаннями. Натомість рівняни розповідали, що зробили доброго за останній час.

Попри те, що рівняни не завжди згадують, які добрі вчинки робили - в добро вірять. "День доброти" в Рівному, на відміну від інших міст України, відзначають вперше. Та наступного року акцію планують повторити.

І щоб рівняни все ж стали доброзичливішими та щасливішими, як символ доброти організатори акції випустили в небо різнокольорові повітряні кульки.