Всеукраїнська газета «Позашкілля» свій п’ятий день народження відсвяткувала у Рівному. На свято гостей запросили до найкращого позашкільного навчального закладу України - Рівненського міського Палацу дітей та молоді, з котрим газета співпрацює із перших випусків.

Для свого дня народження Всеукраїнська газета «Позашкілля» Рівне нський Палац дітей та молоді обрала не випадково. Адже тут вже понад десять років впроваджують новітні методики роботи з дітьми у різних напрямах діяльності. А педагоги палацу з газетою працюють практично з перших днів.

«Позашкілля» - це газета для педагогів і фахівців з позашкільного навчання і виховання дітей. Тому на таку зустріч запросили фахівців своєї справи з інших міст України. Усього приїхало до пів сотні спеціалістів. У Палаці практично показали свої напрацювання, та власні розробленні методики роботи з дітьми.

Гості кажуть майбутнє і справді за профільними школами, та творчими центрами. Адже тут діти отримують повну до фахову підготовку. Зацікавили також нестандартні програми навчання. Тут діти вільні у своїх поглядах на творчість, та життя.