Рівненські боксерки - чемпіонки України. Дві представниці Рівного Іванна Крупеня та Катерина Шамбір стали чемпіонками України з боксу серед жінок у своїх вагових категоріях. Першість відбулася у Вінниці і рівнянки вже втретє досягли такого результату.

На останньому чемпіонаті України з боксу рівнянки не програли жодного поєдинку. Більше того Катерина Шамбір, яка виступала у ваговій категорії понад вісімдесят один кілограм трьох своїх суперниць перемогла достроково.

Інша рівненська чемпіонка Іванна Крупеня перед чемпіонатом України своїх суперниць знала. Про те найважчим поєдинком став саме фінальний двобій.

Тренер боксерок переконаний, в його підопічних є потенціал для того аби перемогти не лише на чемпіонаті України, але й на чемпіонаті світу. Для того аби його повністю проявити спортсменки роблять усе можливе. Не вистачає лише фінансування та належної уваги з боку держави. Тренуються і їздять на збори рівненські чемпіонки практично за кошти спонсорів.

Після перемоги на чемпіонаті України, рівненські чемпіонки у складі збірної команди готуються до чемпіонату світу, який у травні пройде в Китаї.