Стали відомими нові подробиці затримання 34-річного Олександра, якого підозрюють у вбивстві учениці 2-ї рівненської школи Юлії Борчимухи.

Стали відомими нові подробиці затримання 34-річного Олександра, якого підозрюють у вбивстві учениці 2-ї рівненської школи Юлії Борчимухи. Нагадаємо, 26 січня дівчинку знайшли повішеною вдома на міжкімнатних дверях.

А вже наступного дня Олександр пішов в 11 школу Рівного шукати чергову жертву. Тут, представившись перевіряючим молодших класів, він увійшов у довіру до третьокласниці і повів її в сторону вулиці Данила Галицького. Та планам чоловіка завадила Наталія Віюк, мати однієї з учениць. Втекти Олександру далеко не вдалося. Його наздогнали двоє випускників школи і завели в медпункт. Після цього викликали працівників міліції.

Олександр добре знав імена та прізвища учнів двох 4-х класів. Цю інформацію він дізнався з класних журналів. Чоловік під приводом розмови з учителем музики потрапив до школи, таки кілька хвилин з ним поспілкувався і пішов до учительської.

Дочекавшись, поки в кабінеті нікого не буде, зайшов усередину і вирвав з класних журналів сторінки з відомостями про учнів та їхніх батьків.

Олександр навідався не лише до 11 школи. Він встиг побувати ще у кількох навчальних закладах, де також вирвав сторінки з кількох журналів молодших класів. Таким чином він планував "вираховувати", коли діти повертаються зі шкіл і чи самі вони будуть вдома. Та здійснити всі свої плани у нього не вийшло. Чоловік уже другий тиждень за ґратами.