Городищенська колонія - тут відбувають покарання «довічники» та рецидивісти. Один із затриманих – колишній в’язень буцегарні. Наприкінці свого звільнення дав обіцянку товаришу по камері, щойно вийде на волю, передати подарунок – 90 грамів коноплі.

На свободі за виконання обіцяного взявся одразу. Знайшов наркотики і вже наступного дня під’їхав до в’язниці. Та зайти всередину не ризикнув – передати пакунки з марихуаною попросив спільника.

Передача відбулась у кімнаті для побачень. Наркотики, ретельно згорнуті у кілька пакунків, підозрюваний заховав в туалеті. Звідси їх мав забрати засуджений.

Сховані в унітазі наркотики знайшли охоронці в’язниці та співробітники УБОЗу. Отримати коментарі міліції наразі не вдалося. Але вже відомо, що за фактом передачі наркотиків уже порушили кримінальну справу.

Працівники в’язниці наголошують: більшість ув’язнених Городищенської колонії - це бандити та вбивці. Значну частину злочинів вони скоїли у стані алкогольного або ж наркотичного сп’яніння. Тож важко уявити, розповідають охоронці, що могло б статись якби стільки марихуани опинились за цими стінами.