Марія Вітів із села Яснобір Костопільського району зникла ще 6-ого січня – вона мала їхати до дядька в село Яблуне Березнівського району, але з того часу її ніхто не бачив.

Зникнути за власним бажанням, переконані у міліції, школярка не могла. Усе свідчить про те, кажуть правоохоронці, що Марійка була чемною дитиною і на такий крок навряд чи пішла б.

Відпрацьовували правоохоронці і версію про самогубство, але підтверджень цьому не знайшли. Знайти Марію Вітів живою, кажуть у міліції, шансів обмаль. Якби вона могла, переконані правоохоронці, то вже давно дала б про себе знати.

У міліції запевняють, що докладають усіх зусиль до пошуків дівчини. Але поки безрезультатно. Було кілька інформацій про її потенційне місцезнаходження, але вони не підтвердились.

На вигляд Марії Вітів 15-18 років, зріст 170 сантиметрів, волосся довге, фарбоване у чорний колір. У день зникнення була вдягнена в чорні чоботи, чорну шапку та фіолетове пальто. Якщо ви бачили дівчину, не будьте байдужими та негайно повідомте про це до міліції. Номер телефону 102.