За гратами Рівненського міськвідділу міліції опинились 4-ро неповнолітніх, які «обчищали» у Рівному автомобілі. Затримали їх бійці спецпідрозділу «Беркут» після дзвінка небайдужого рівнянина.

Спершу він повідомив, що на вулиці Дубенській з його автомобіля «ЗІЛ» викрали акумулятор. За кілька годин чоловік знову набирав номер 102. Цього разу, щоб повідомити про підозрілих осіб, які нишпорять поблизу припаркованих авто.

Затриманим по 16 років. Троє з них проживають у селі Колоденка поблизу обласного центру. Коли їх затримали, юнаки зізнались, що знімали квартиру у Рівному на вулиці Дубенській. За день платити 150 гривень, - це підтвердила власниця помешкання.

Вже невдовзі затримані юнаки стануть фігурантами кримінальної справи. У міліції впевнені, що підозрювані причетні,щонайменше, до 3-ох крадіжок з автомобілів. У них вилучили три акумулятори, автомагнітолу, набір ключів, викруток та автомобільне дзеркало. Тим часом у міліції закликають рівнян не бути байдужими. Якщо ви стали свідком злочину, негайно повідомте про це за номером 102.