Поки школи зачинені через критичні морози, у підліткових клубах та на гірках біля будинків у Рівному повний аншлаг. Дітлахи відмовляються від домашнього тепла на користь вуличних розваг. Чим займаються діти у період вимушеного відпочинку?

Сергій — шестикласник. У підлітковому клубі за тиждень, відколи школа закрита, закінчує майструвати автомашинку на радіокеруванні. Останні приготування, перевірка дротиків...

До підліткового клубу, Сергія привів два роки тому однокласник Петрик. Обидва захоплюються моделюванням. Поломані машинки у їхніх руках оживають. У підлітковому клубі, кажуть, цікавіше ніж у школі. Вимушеному карантину через мороз — радіють.

Навчання у школах для них відмінили, щоб дорогою не застуджувалися. І хоча на градуснику -25 Сергій до клубу пішки йде півгодини, а Іван взагалі добирається з іншого кінця міста.

До гуртків діти ходять - бо хочуть. За цей тиждень тих хто займається в "Омезі" стало більше. Ходять, бо подобається, діти і до іншого підліткового клубу "Лідер".

В'язатимуть шкарпетки діти до тих пір доки триматимуться морози. Навіть така робота їм подобається більше, аніж навчання у школі.

А хто не знайшов чим зайнятися у підліткових клубах, попри лютий мороз ковзаються біля дому.