Ворожили на кохання вихованці народного літературного об'єднання "Поетарх" рівненського палацу дітей та молоді. Свою поезію та прозу молоді літератори випробовували не лише на колегах по перу але й на гостях, які завітали до їхнього літературного кафе.

З пісні про любов розпочався літературний вечір "Наворожи мені кохання". Молоді літератори Рівне нщини збираються в народному літературному об'єднанні "Поетарх" рівненського ПДМу вже двадцять вісім років. Більшість поетів, які відвідали вечір, вже мають власні збірки, а троє — члени спілки письменників України.

Другий рік поспіль в Рівному проходить Всеукраїнський фестиваль сучасної української поезії «СУП». Захід своєю присутністю шанують відомі літератори Рівне нщини та України. Призерка цьогорічного фестивалю, вихованка "Поетарху" Ірина Мельник цитує для глядачів першого місцевого свою поезію.

Допомагає у творчому розвитку молодим поетам і музичний клуб "Музика мрій", який також займається в ПДМі.

Але для того щоб гарно написати потрібно мати не лише талант переконує керівник літературного об"єднання "Поетарх". За допомогою національної спілки письменників України молоді літератори їздять і на навчання.

А усіх охочих не лише попрактикуватися у декламації, а й системно і ціленаправлено розвивати свій поетичний талант, організатори літературного вечора закликають відвідати засідання клубу «Поетарх», що діє у Палаці дітей та молоді.