Послизнувся, упав, гіпс. Сьогодні цитата з відомо фільму, якнайкраще описує рівненські вулиці сьогодні. За останній тиждень до травмпункту центральної міської лікарні звернулися сотні рівнян з переломами, вивихами та розтягненнями зв'язок. Постраждалі винуватять слизькі тротуари.

Медсестра Валентина Ковальчук, до обіду наклала вже третій гіпс. Каже, сьогодні люду менше. Та от з початку тижня приймала пацієнтів через кожних 15 хвилин.

Пані Марія розповідає, вчора впала на слизькому тротуарі. Як результат - травма ноги, перелом зовнішньої кісточки. Тепер ходитиме в гіпсі місяць.

Завідувач травмпунктом центральної міської лікарні В'ячеслав Наумчук каже, такі випадки не поодинокі. За останній тиждень кількість рівнян котрі отримали травму на побутовому рівні зросла чи не в тричі.

Тротуари в неналежному стані, кажуть рівняни. Натомість в міському житлово-комунальному управлінні запевняють, по мірі необхідності та можливості посипають як дороги так і тротуари. Зокрема, використовують відсів, пісок та піщано-сольову суміш.

Іван Гема додає, в разі непосипаних доріг чи тротуарів, рівняни можуть звернутися за телефонною гарячою лінією та поскаржитись на роботу комунальників.