Хулігани, які нібито справляли свої потреби на службовий автомобіль патрульних, вбивство батька та смерть тракториста через необережність. Цей тиждень на Рівненщині виявися неспокійним. Більше про це далі у сюжеті.

Юні тік - токери з Рівненщини хотіли популярності, а отримали адмінпротоколи. 23 жовтня поліцейські помітили в мережі відео, в якому двоє хлопців нібито справляли свої природні потреби на службовий автомобіль, ще один хлопець знімав це на відео. Вже наступного дня працівники патрульної поліції виявили правопорушників. Ними виявились підлітки 14 - ти, 15 - ти та 16 - ти років. Хлопці зізнались, що таким чином хотіли пожартувати і насправді нічого не відбувалося.

За фактом дрібного хуліганства на 16 - річного мешканця села Глинне, ювенальні поліцейські склали адміністративний протокол.

Житель Сарненського району побив батька до смерті, за те що той знову був у нетверезому стані. 21 жовтня житель села Нивець близько 22 години вечора повідомив до поліції про смерть свого 55 - річного батька. Слідчо - оперативна група встановила, що на тілі загиблого є ушкодження, які, як з'ясувалося пізніше наніс син.

На Дубенщині, через необережність загинув тракторист. Сталося це 24 жовтня близько 13:40. Керуючи трактором марки “Yanmar”, місцевий житель не впорався з керуванням. За даними слідства трагедія відбулась через недотримання правил дорожнього руху.

Крім того, з'ясувалося, що водій не мав посвідчення відповідної категорії, що дозволяло керувати транспортом.