На стіні Квасилівського ліцею відкрили дошку пам`яті загиблому Герою Віталію Орлову. Чоловік з перших днів повномасштабного вторгнення захищав Батьківщину від окупантів. На жаль, 9 липня на Донеччині його життя обірвалося. Військовослужбовцю було 38 років. Більше про Героя дивіться у наступному сюжеті.

У Квасилівському ліцеї відбувається відкриття першої меморіальної дошки Героям, нашим випускникам, одному із 16, які віддали своє життя за Незалежність України, - розповідає Віра ЛЮДВІК, директорка Квасилівського ліцею.

Віталій Орлов навчався у Квасилівській школі. А потому в Мирогощанському аграрному коледжі на факультеті механізації.

Добре пам`ятаю нашу першу зустріч. Це був мій перший клас, 5-г клас. Ці здоровезні карі очі, закручені величезні довгі чорні вії і щира посмішка. Він був красунчиком. Він був розумним, навчався не докладаючи особливих зусиль. Був запальним, з ним було легко. Знала, що він не підведе. Напевно таких Господь і забирає до себе, - згадує АНЖЕЛА ОСТРОВІТ, класна керівниця Віталія Орлова.

Чоловік проходив строкову службу у лавах Збройних Сил України, де був водієм-механіком. У цивільному житті працював на будівництві. На початку 2022 року Віталій перебував на військових навчальних зборах на Львівщині. Там його й застала війна. У складі своєї бригади гранатометник Віталій Орлов вирушив захищати Батьківщину від окупантів.

Вмів бути там, де потрібно і в потрібний момент. Тому не вагаючись пішов в числі перших захищати нашу Державу. Світла память йому, а нам миру і швидшої перемоги, - каже ВІРА ЛЮДВІК.

На жаль, 9 липня 38-річний військовослужбовець Віталій Орлов загинув у бою за Батьківщину на Донеччині.

Пам`ять про нього тепер житиме на фасаді його рідної школи у вигляді меморіальної дошки.