Назавжди 36. У Рівному на майдані Незалежності попрощалися із Сергієм Поповичем. За 2 роки служби отримав багато відзнак. Чоловік нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня, Відзнакою Головнокомандувача ЗСУ "Золотий хрест", медаллю "За участь в боях "Бахмутський рубіж". Виконуючи бойове завдання Сергій загинув на Запорізькому напрямку. У Рівному йому віддали останню шану.

На майдані Незалежності попрощалися із захисником Сергієм Поповичем. Захисник народився у Здолбунові. Навчався у місцевій школі. Згодом у професійному ліцеї.

Учень був хороший, веселий, кучерявий. Ми проводили багато часу, тому що було багато уроків фізики, інформатики, астрономії. Головна його риса була чесність і справедливість. Він хотів, щоб все було по чесному, - розповідає Олександр, класний керівник Сергія Поповича.

Вищу освіту Сергій здобув у Державному екологічно-технічному університеті транспорту. Працював у рідному місті. Одружившись, розпочав жити у Рівному.

Дуже шкода, що такі молоді хлопці уходять, еліта виходить наша йде. Дуже шкода, - каже Надія, знайома Сергія Поповича.

Сергій Попович отримав повістку у серпні 2022 року. Одразу пішов служити. За цей час встиг отримати багато відзнак. Чоловік нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня, Відзнакою Головнокомандувача ЗСУ "Золотий хрест" медаллю "За участь в боях "Бахмутський рубіж".

Сергій Попович загинув 17 жовтня, цього року, на Запорізькому напрямку. Захиснику назавжди залишилося 36. Вічна слава та шана Герою.