Здолбунівські поліцейські затримали нападника. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Рівненській області.

25-річний житель села Глинськ і раніше неодноразово був судимий за вчинення злочинів майнового характеру та нанесення тілесних ушкоджень.

Правоохоронці встановили, що вчора, 20 жовтня, близько 20:30 25-річний житель села Богдашів Здолбунівської громади приїхав у село Глинськ. Тут його побачив знайомий 25-річний місцевий житель та вирішив з’ясувати питання щодо повернення йому боргу.

Під час «розбірок» між чоловіками виник конфлікт, в ході якого ініціатор наніс близько п’яти ударів потерпілому в область голови та шиї. Після цього відібрав у того мобільний телефон і ключі від машини. Однак проїхав на автівці лише кілька метрів, адже закінчився бензин. Тож зловмисник залишив її та втік.

Працівники карного розшуку оперативно затримали зловмисника неподалік його місця проживання. Слідчі затримали чоловіка в порядку ст.208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом вчинення грабежу та незаконного заволодіння транспортного засобу слідчі повідомили 25-річному жителю села Глинськ про підозру. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нападнику може загрожувати від семи до десяти років позбавлення волі.

Читайте також: Отримала пропозицію "заробітку": Шахрай оформив на 19-річну рівнянку кредит на 20 тисяч гривень