У поліції Рівненської області нагадують, що автопригода сталася п'ятого жовтня між населеними пунктами Вараш та Суховоля.

На даний час досудовим розслідуванням встановлено, що 29-річний житель Вараша, водій автомобіля «Mazda-6», здійснюючи маневр обгону, виїхав на зустрічну смугу, де допустив лобове зіткнення з мікроавтобусом «Volkswagen T-5» під керуванням 33-річного варашівця.

Від отриманих травм загинули пасажири легковика: 35-річна співмешканка водія та 16-річний брат іншої пасажирки, 26-річної, яка теж травмувалась. Крім того, із тілесними ушкодженнями до лікарні доставили і обох водіїв. Усі учасники автопригоди жителі Вараша.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, слідчий слідчого управління розпочав досудове розслідування та за процесуального керівництва органів прокуратури повідомив 29-річному чоловікові про підозру за попередньою правовою кваліфікацією ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Днями суд задовольнив клопотання слідчого та обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою терміном на 60 діб без можливості внесення застави.

У кримінальному провадженні тривають слідчі дії, призначені відповідні експертизи.

Читайте також: На Рівненщині правоохоронці затримали збувача канабісу