За рік майже 20 тисяч викликів лікарів за допомогою сервісу "knopka". Вперше у Рівненській обласній клінічній лікарні запровадили новий сервіс, за допомогою якого медичні працівники миттєво можуть викликати лікаря до пацієнта лише одним натисканням. Нові впровадження лікарні та як працює сервіс дізнавались наші журналісти.

У Рівненській обласній лікарні минулого року запровадили новий сервіс "knopka" у Відділення екстреної медичної допомоги.

Функціонал кнопки має декілька зон, залежно від потреби пацієнта та допомоги, серед яких червона припадає на тих пацієнтів, хто потребує негайного лікування. Середній час прибуття лікаря червоної зони 4 хвилини, в жовтій зоні медична допомога надається в межах години, в зеленій 3 години. Повідомлення на телефон лікаря буде надходити поки він не підійде до відділення надання допомоги.

Вже через 2 місяці функціонал кнопки розширили, додали функцію "політравма", за допомогою якої можна викликати лікарів одразу 5 - ти спеціальностей. А у вересні 2024 року сервіс "knopka" встановлено у палатах відділень для термінового виклику пацієнтами чергових медсестер.

За минулий рік статистика кнопки налічує понад 19 тисяч викликів лікарів.

Функціонал сервісу "knopka" дає змогу значно покращити медичну допомогу пацієнтам. Також у відділеннях лікарні планують розширити кількість кнопок.

Читайте також: На Рівненщині військовослужбовці долучилися до здачі крові