Усіх охочих запрошують взяти участь і відвідати Захід соціальної адаптації Ветеранів війни і членів їх сімей “Рівненська єдність”, який відбудеться у Рівному сьогодні, 18 жовтня.

Метою Заходу є презентація послуг державних і комунальних установ і організацій, громадських проєктів, які реалізовуються в громадах і в цілому в Рівненській області та спрямовані на підтримку Ветеранів і членів їх сімей.

Під час проведення Заходу секторально у вигляді окремих локацій з активностями, орієнтованими як на дітей, так і на дорослих, будуть представлені усі зазначені послуги, ініціативи та проєкти за напрямами: соціально-психологічна підтримка і адаптація; реабілітація та адаптація засобами фізичної культури і спорту; відновлення і підтримка через культуру і мистецтво; навчання, працевлаштування та грантова підтримка.

На Заході також презентується соціально-відповідальний бізнес, який підтримує Ветеранів та членів їх сімей, Ветеранський бізнес Рівненщини та успішні проєкти, впроваджені Ветеранами.

Захід є підсумковим після аналогічних заходів у районах області і, окрім зазначеного вище, має на меті висвітлення історії Захисників України від часів Київської Русі до сучасності.

Також під час Заходу буде проведено Відкриті ігри доброї волі серед Ветеранів війни та військових, які проходять реабілітацію, а за результатами участі відзнаки отримують усі, хто взяв в них участь.

Під час Заходу працюватиме мобільна станція переливання крові.

Читайте також: Рівненська команда здобула 14 медалей на чемпіонаті світу з пауерліфтингу та жиму лежачи