51% рівнян задоволенні життям у Рівному. Таке опитування провела соціологічна група "Вибір" на замовлення громадської мережі "Опора". Рівнян запитували про комфорт життя, працевлаштування та про місцеву владу. До слова, третина опитаних не вдоволена діяльністю міськради та виконуючого обов'язки міського голови Рівного. Більше - далі у сюжеті.

31% опитаних рівнян не схвалюють діяльність Віктора Шакирзяна, як виконуючого обов'язки міського голови. Таке опитування провела соціологічна група "Вибір" на замовлення громадської мережі "Опора". За результатами опитувань, підтримують роботу виконувача обов'язків міського голови лише 15%.

Однак такі цифри в рази кращі ніж минулого року. Тоді теж проводили аналогічне опитування. І за каденції Олександра Третяка результати позитивними не назвеш.

Проводили дослідження, аби дізнатися суспільно-політичні погляди жителів Рівненської громади. Зокрема, запитували якість надання послуг, безбар'єрність та про пріоритетні напрямки розвитку міста.

Результати опитування показали, що 51% рівнян вважають життя у своїй громаді комфортним. Знизився відсоток тих, хто відчув погіршення добробуту, і зріс відсоток тих, хто помітив покращення. Також більше рівнян почуваються впевненими у майбутньому.

Однак, не все так гладко. Безробіття та недостатня громадська ініціативність залишаються основними проблемами для розвитку громади, згідно із результатами опитування.

Всі результати досліджень публічно оприлюднять, а також відправлять місцевій владі. Усе аби покращити ситуацію в громаді. До слова, під час дослідження опитали 400 людей, серед них люди різного віку, статті та фінансової спроможності.