Поліцейські задокументували чотири факти збуту 37-річною жителькою обласного центру наркотичного засобу "метамфетамін". Про це повідомляють в поліції Рівненської області.

Спочатку жінка купувала наркотики для власного споживання, а згодом вирішила на цьому підзаробити. Покупців підшуковувала через чат-боти: продавала «товар» не лише у Рівному, але і за межами області. Наркотик збувала як через логістичну компанію, так і «з рук в руки». Орієнтовна вартість пакунка сягала п’яти тисяч гривень.

Під час чергового такого продажу правоохоронці її затримали. Слідчі Рівненського РУП повідомили зловмисниці про підозру за ч. 1,2 ст. 307 Кримінального кодексу України, а суд обрав запобіжний захід у виді нічного домашнього арешту.

Також за місцем проживання 37-річної рівнянки було проведено санкціонований обшук, під час якого вилучено п’ять зіп-пакетиків із білою кристалічною речовиною та сім пристроїв для куріння із нашаруванням наркотичної речовини.

Слідчі дії у кримінальному провадженні тривають. Підозрюваній може загрожувати від шести до десяти років позбавлення волі. Крім того, поліцейські встановлюють осіб, у яких вона купувала наркотик.