Аудіосупровід для незрячих. У Рівному встановлюють світлофори зі звуковими сповіщувачами для безпечного пересування людей із порушеннями зору. Так вони можуть краще орієнтуватися в ситуації на дорозі та зміні кольору світлофора. Крім того, це ще один крок на шляху до безбар'єрності міста. Більше про це, дивіться далі у сюжеті.

Звукові сповіщувачі допомагають людям із порушеннями зору краще орієнтуватися на регульованих пішохідних переходах. Оскільки про те, що перехід дозволений або ж заборонений вони дізнаються безпосередньо зі сповіщувача.

Найбільш комфортно люди із порушеннями зору почувають себе на тій території де найчастіше ходять. Тому навіть на добре озвучених регульованих пішохідних переходах, проте незнайомих, відчувають дискомфорт.

Із шістдесяти двох світлофорних об'єктів, які є на балансі "Міськсвітла", сорок один уже обладнаний звуковим сповіщувачем. На окремих світлофорних об'єктах, а це є коли кілька світлофорів на одному перехресті, Міськсвітло може встановити декілька звукових сповіщувачів.

На шляху до безбар`єрності Міськсвітло чи не щотижня облаштовує звуковими сповіщувачами чергові світлофорні об`єкти. Там планують, що до кінця року більшість із них будуть уже озвучуватися.