Дітям про бізнес. У Рівному презентували книгу, яка за словами авторки, формує підприємницький світогляд і програмує на успіх з раннього віку. Називається вона "Телескоп". Її написала колишня рівнянка. За день до повномасштабного вторгнення Тетяна Фінкевич вносила фінальні правки бувши у Херсоні. А далі усе змінила війна, яка поставила під загрозу тираж. Про історію написання та фідбек від підприємців — далі.

Тетяна Фінкевич — авторка книги, колишня рівнянка, мама трьох дітей, маючи освіту маркетолога, досвід педагога та журналістський бекграунд, вирішила створити унікальну книгу, яка допоможе виховати успішних і впевнених у собі дітей.

Написана книга була до повномасштабного вторгнення у Херсоні. 23 лютого вносилися перші правки, проводили редагування. А вже зранку наступного дня Тетяна з дітьми тікали з міста під гучні звуки близьких боїв. «Телескоп» передали в цифровому форматі, коли в Херсоні ще був інтернет на вільну Україну, де книга була надрукована невеликим тиражем, так би мовити, «для себе» навесні 2022 року.

Книга «Телескоп» є унікальною, адже для юної аудиторії у форматі казки пояснює основи бізнесу та формує підприємницький світогляд.

Вдалося повноцінно випустити книгу вже у Рівному. Завдяки державній програмі Empowering Women in Rivne Region. Експерти програми надали Тетяні грант для цього проєкту. І підсилили різними знаннями.