Смертельні аварії, грабіж та отруєння чадним газом. На Рівненщині цими вихідними було не спокійно. Троє людей, на жаль загинули, а десять перебувають у лікарнях. Більше про усі надзвичайні події, дивіться далі.

Жахлива аварія у Вараському районі. Там внаслідок зіткнення легковика з мікроавтобусом двоє людей загинуло, а троє травмувалося.

В тому ж районі напередодні загинув тракторист. Транспорт чоловіка перекинувся в меліоративну канаву. Самостійно вибратися з пастки йому на жаль не вдалося.

У Рівному від рук грабіжників постраждав 39-річний чоловік. Трапилося усе в під`їзді. Відомо, що зловмисники уже потрапляли в поле зору правоохоронців. А один із них 13 років провів за ґратами, зокрема й за втечу з місць позбавлення волі.

На Рівненщині дві сім`ї отруїлися чадним газом. Один випадок стався у Рівному, інший в місті Дубно. Постраждали четверо дітей та троє дорослих. Усі потерпілі знаходяться в лікарні.

Особливо уважно до справності пічного опалення необхідно ставитися восени та взимку, коли виникає необхідність обігрівати власне житло. Також рятувальники нагадують, що не варто нехтувати правилами безпеки при користуванні газовими приладами й обігрівачами.