Куліш, дрони та новітнє оснащення. Мова про ярмарок Національної гвардії України. Вони разом з молодіжною радою організували захід, аби зібрати кошти для військових потреб. Деталі розкажуть наші журналісти.

Музика, бойові автівки та куліш. Нацгвардія разом з молодіжною радою організувала ярмарок у Рівному. Усе, аби зібрати кошти для потреб війська.

Перлиною ярмарку був козацький куліш. Цю традиційну страву готувала Ольга Юрко. Військовослужбовиця каже, головне робити це з любов'ю.

Пані Марина з донькою теж скуштували козацький куліш. Її чоловік боронить Україну. Жінка розповідає, прийшла на захід, аби підтримати військовослужбовців.

Максим Павловський — фокусник. Мистецтвом ілюзії займається вже 6 років. Його надхненник Девід Коперфілд.

А ще на ярмарку була новітня техніка. Рівняни мали змогу побути встрелені автівки. Також, показували ударних птахів. Як зазначає оператор дрона, без них на війні ніяк.

Андрій — інструктор з тактичної медицини. Чоловік від початку повномасштабно війни захищає країну. Військовослужбовець отримав поранення під час виконання бойових задач.

Головна ціль ярмарку — дрони. На заході далося зібрати понад 140 тисяч. Ці кошти підуть на захист нашої держави від окупантів.