У патрульній поліції Рівненщини новий очільник. Це Олександр Малиш. Правоохоронець приїхав зі Слов'янська. Там займав аналогічну посаду. Нині, він тимчасово виконує обов'язки начальника управління патрульки вже в нашому регіоні, замість Сергія Мерчука, який був керівником з дня утворення. Більше про нового очільника, полковника поліції, далі у сюжеті.

На Рівненщині новий очільник патрульної поліції. Мова про Олександра Малиша. Нині, він тимчасово виконує обов'язки начальника управління.

Травень 2014 року. Тодішня начальниця Нацполу України Хатія Деканоідзе та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков тиснуть руки 24-річному молодому чоловіку. Тоді Олександр Малиш став першим на Донеччині начальником новоспеченої патрульної поліції міст Краматорськ та Слов'янськ.

Почав свій шлях в правоохоронних органах Олександр Малиш ще в 2013 році в міліції. Був слідчим. А з початку АТО, пішов у батальйон особливого призначення "Дніпро-1", який надалі став добровольчим.

Потому була реформа міліції в поліцію. І Олександр Малиш доєднався до лав патрульки Дніпропетровщини. Пів року йому знадобилося, аби з інспектора роти стати командиром батальйону. Потому, чоловік піднявся ще вище.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, працював Олександр Малиш на посаді начальника УПП до 31 грудня 2020 року. Звільнився з власного бажання. А вже в у 2021 повернувся на посаду. Там зустрів повномасштабну війну.

Тепер Олександра Малиша зі Слов'янська перевели у Рівне. Тут тимчасово виконує обов'язки начальника управління патрульної поліції. Він заміняє Сергія Мерчука, який від заснування перебував на цій посаді. Нині, багаторічний начальник патрульки Рівненщини поїхав працювати в Слов'янськ і Краматорськ. В чому причина такої ротації - невідомо. Однак як зазначили в пресслужбі УПП, ці кадрові зміни тимчасові. І обмін може бути й у зворотному порядку.