Убив матір сокирою. За скоєне, чоловіку може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі. Про це інформують в поліції Рівненської області.

Учора, першого жовтня, близько восьмої ранку на одній із вулиць села Ужинець місцевий житель виявив тіло своєї 68-річної сусідки із тілесними ушкодженнями. Він викликав медиків, які констатували смерть та повідомили поліцію.

Між загиблою та її 43-річним сином вночі за місцем проживання відбулася сварка, яка переросла у бійку. В ході сутички чоловік схопив сокиру та наніс два удари матері по голові, один з яких виявився смертельним, - встановили поліцейські на місці події.

Надалі нападник витягнув тіло жінки на вулицю та повернувся в дім, де його виявили патрульні поліцейські, які прибули на виклик.

Слідчі затримали чоловіка в порядку ст.208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом умисного вбивства слідчі повідомили 43-річному мешканцю Дубенського району про підозру. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Підозрюваний зізнається у скоєному та співпрацює зі слідством. Відомо, що раніше в поле зору правоохоронців він не потрапляв.

Читайте також: У Рівненській області сталася ДТП з потерпілими