У рівненському садочку збирали кошти на протези для військового, який втратив дві ноги. Збір організували під благодійний ярмарок. Діти влаштували флешмоб та були головними зірками заходу, аби допомогти у зборі. Як пройшов ярмарок та яку суму вдалося зібрати - далі у сюжеті.

Співали, танцювали та звісно ярмаркували. У дитячому садочку №50 відбувся благодійний захід. Мета зібрати кошти на протези для військовослужбовця. Директорка закладу каже, до подібних ініціатив долучаються часто. Зокрема, плетуть сітки, передають дрони для ЗСУ.

На ярмарку можна було придбати не тільки домашню випічку та солодощі, але й різні іграшки та маски.

У Вікторії в садочку навчається донька. Каже, до подібних ярмарків долучаються постійно, або щось готують або купують. Цього разу вирішили робити гарячі чаї.

Іван військовослужбовець. Після поранення повернувся додому. Каже, на ярмарку завітав, щоб підтримати побратимів.

До заходу долучилися всі працівники садочка. Кажуть, таким чином вносять свій невеликий вклад у перемогу.

Директорка дитячого садочка Людмила Войтович каже, сім'я військовослужбовця, якому й збирають кошти, втратила дім на Херсонщині та залишилася на окупованій території. Змоги оплатити ендопротезування вони не мають.

На благодійному заході проводили й майстер-класи. Робили татуювання, розмальовували сердечка. До слова протези коштують орієнтовно 250 тисяч євро. На ярмарку вдалося зібрати 53 700 гривень.