В обласному госпіталі, який є головною складовою реабілітаційного хабу для ветеранів війни на Рівненщині, триває будівництво нового корпусу.

Він буде розрахований на лікування важкопоранених з черепно-мозковими та спінальними травмами, повідомила пресслужба Рівненської ОВА

Днями начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль відвідав обласний госпіталь для ветеранів, де ознайомився із ходом будівництва. Поспілкувався з будівельниками та керівництвом закладу.

На сьогодні повністю виконані роботи «нульовово циклу», підведені зовнішні мережі, на фінальній стадії каркасно-монтажні роботи. Крім того, триває оздоблення першої секції та укриття, а також монтаж інженерного обладнання.

«Наразі готовність корпусу – понад 40%. Нагадаю, він буде розрахований на лікування важкопоранених з черепно-мозковими та спінальними травмами. Продовжуємо розбудову на Рівненщині потужного хабу з реабілітації ветеранів, і госпіталю, як його ключового елементу», - підсумував очільник області.

 Читайте також: Підіймають "непідйомних": Реабілітологи Клеванського госпіталю відновлюють тяжкопоранених пацієнтів (ВІДЕО)