Домашня випічка, піца та безліч інших смаколиків. Школярі одного з Рівненських ліцеїв ярмаркували задля допомоги ЗСУ. А саме збирали кошти для бригади, в якій служить тато і за сумісництвом дядько двох учнів закладу. Зараз бригада дуже потребує пікап і РЕБ-систему. На ярмарку побували і наші журналісти.

Щонайменше два рази на рік в Рівненському Престижі організовують такі благодійні ярмарки. Підтримують військових, які дотичні до навчального закладу. Цього разу виручені кошти підуть 103-й окремій бригаді територіальної оборони Збройних Сил України.

Попередня машина цього підрозділу була знищена ворогом під час виконання бойових завдань. Крім автівки бригада потребує і РЕБ-систему. З трьохсот тисяч військовим уже вдалося зібрати сто двадцять тисяч. Залишилося ще сто вісімдесят тисяч.

Ярмаркує ліцей для ЗСУ уже третій рік поспіль. Оскільки у Престижі два корпуси то 30 вересня збирали гроші для військових учні першого корпусу, а 1 жовтня до ярмарку долучаться школярі другого корпусу.

Прийти за домашніми смаколиками на учнівські ярмарки можуть і мешканці поруч розташованих будинків. Адже мета школярів зібрати якнайбільше коштів для потреб ЗСУ.