Упродовж трьох місяців вважався зниклим безвісти. 24-річний військовослужбовець Сергій Іванюк загинув у серпні минулого року на Запоріжжі. Хлопець хотів бути корисним країні. Тому коли розпочалося повномасштабне вторгнення не міг стояти осторонь і приєднався до лав ЗСУ. Нині, на фасаді його рідної школи відкрили дошку пам`яті загиблому Герою. Більше про це, далі.

Захисника України — Сергія Іванюка вшанували в стінах його рідного першого ліцею. Там відкрили дошку пам`яті загиблому Герою.

Після школи Сергій навчався у Національному університеті водного господарства та природокористування. Займався 3D моделюванням. Проєктував житлові будинки.

Сергію було лише 24 роки. Він завжди хотів бути корисним країні й коли розпочалося повномасштабне вторгнення планував піти в Збройні сили України. Навесні минулого року його призвали до лав ЗСУ.

На жаль, 31 серпня 2023 року Сергій Іванюк загинув під час мінометного обстрілу на Запоріжжі. Спершу він вважався зниклим безвісти. Лише через три місяці рідні отримали підтвердження за аналізом ДНК.

Відтепер пам`ять про Сергія житиме і на фасаді першого Рівненського ліцею. Де роком раніше відкрили меморіальну дошку ще одному захиснику Єгору Мусі.