Новий сезон, втрати та поповнення. Мова про баскетбольний клуб Рівне. Команда проводить підготовку до матчів Суперліги. Уторік БК "Рівне" в першому для себе сезоні у найвищому дивізіоні здобуло срібло. Більше - дивіться далі у сюжеті.

Це - кадри з фіналу баскетбольної Суперліги. Тоді рівненська команда програла Дніпру. Однак срібло за нашою місцевою командою. А зважаючи на те, що для БК "Рівне" це був перший сезон в найвищому дивізіоні - результат заслуговує поваги.

Однією з рушійних сил БК "Рівне" був Елайджа Джойнер. Американський баскетболіст, що доєднався до команди у минулому сезоні. Також варто згадати і Олексія Соловйова, який дарував і продовжує дарувати вболівальникам рівненської команди надзвичайні емоції.

Нині, БК "Рівне" готується до нового сезону в Суперлізі. З команди пішло кілька гравців. Зокрема, вище згаданий Елайджа Джойнер та Ромео Сміт . Однак, на їхнє місце прийшли нові гравці. Серед них два американці - Род Браун та Айзея Фуллер.

БК "Рівне" вже провело кілька передсезонних ігор. Варто зазначити, що місцевій команді вдалося обіграти дніпрян, яким вони поступилися в фіналі минулого сезону.

Головний тренер БК "Рівне" Михайло Переверзій розповідає, цього сезону кілька команд покинули Суперлігу . А їхні кращі гравці розійшлись по різних командах. Тому новий сезон буде не простий.

Перші матчі нового сезону рівненські баскетболісти зіграють вже на початку жовтня. Суперники - Прикарпаття-Говерла та Київ-Баскет. До слова, цьогоріч жіноча команда БК "Рівне" гратиме не у суперлізі, а дивізіоном нище.