В офісі представники мікро- і малого бізнесу зможуть отримати потрібну інформацію, фахові консультації й дієву допомогу.

Як повідомили у Рівненській міській раді, до офісу можна звернутися щодо:

- оформлення документів, написання бізнес-планів, подання документів на мікрогранти «Власна справа» та гранти для ветеранів, ветеранок, їхніх дружин та чоловіків;

- компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю; компенсації за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб:

- ваучерів на навчання працівників;

- програм навчання та перенавчания у Рівненському центрі професійно- технічної освіти ДСЗ;

- кваліфікованої допомоги з пошуком та підготовкою кадрів тощо.

Щодо програм підтримки для середнього бізнесу, фахівці центрів «Зроблено в Україні» зможуть перенаправити підприємців до профільних установ.

Офіс «Зроблено в Україні» для малого та мікробізнесу частина національної платформи «Зроблено в Україні», ініційованої Президентом Володимиром Зеленським. Політика реалізується Міністерством економіки України з метою розвитку вітчизняного виробництва, підтримки українського бізнесу та посилення економічної самодостатності України.

До слова, офіс «Зроблено в Україні», що почав діяти на базі Рівненської філії РОЦЗ за адресою: м. Рівне, вул. Кавказька, 4, двадцять восьмий в Україні. Подібні майданчики запрацюють у всіх містах України.