Фото ілюстративне
25-річна жителька Рівненського району своїми шахрайськими діями завдала власниці бізнесу матеріальних збитків на 957 742 гривень. Половину з них вона вже відшкодувала.

Три роки іспитового строку: суд виніс вирок жінці, яка ошукала підприємицю з Одеси майже на мільйон гривень

Нагадаємо, упродовж листопада 2023 по квітень цьогоріч аферистка 42 рази замовляла оптові партії взуття у інтернет-магазині 32-річної одеситки нібито для подальшої реалізації.

«Покупки» шахрайка оплачувала за допомогою інтернет-банкінгу: після здійснення переказу коштів робила знімок екрану на підтвердження того, що транзакція успішна, і надсилала його власниці магазину. А за декілька хвилин оплату скасовувала і гроші повертались їй на рахунок. Взуття, яке зловмисниця отримувала поштою, продавала через власний інтернет магазин.

Жителька Одещини забила на сполох лише після аудиту банківських рахунків, коли сума збитків сягнула майже мільйон гривень.

За фактом вчинення шахрайства, слідчі повідомили 25-річній жительці Рівненського району про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.1, 2 ст.190 КК України та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду.

Днями суд виніс вирок: 1 рік позбавлення волі з іспитовим строком 3 роки.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: На Дубенщині знайшли артснаряди часів Другої світової війни