Майже 900 голів овець. На Рівненщині у селі Рясники подружжя активно займається вівчарством. Справу започаткували з нуля у 2021-му, скориставшись державною підтримкою. Тепер фермерське господарство окрім овець займається вирощуванням ягід, зернових і кормових культур. Більше про це далі у сюжеті.

Це село Рясники, Бабинської громади. Відома ця місцевість фермерським господарством, яке розводить овець. Справу з нуля започаткувало подружжя місцевих. Отримали гроші від держави на початок справи, а тепер розвивають. Зараз тут 870 голів овець. Керуючий господарством Віктор розповідає, що це трудомістка робота, але проблем при вихованні майже ніяких не виникає.

На сьогодні господарство розводить дві породи овець: романівська та дорпер

На сьогодні в господарстві обробляють 40 гектарів землі. А для росту та енергії тварин господарі застосовують два методи, найпростіший влітку, адже в цей час вони випасаються на лузі.

Окрім ефективного та здорового харчування, господарі застосовують і вакцинацію для тварин.

За короткий період існування "Рясниківське" має неабияку значущість для села. Адже воно надає соціальну підтримку школі та мешканцям Рясників. Також на території господарства облаштовані зони відпочинку та проведений частковий ремонт доріг. На цьому господарі зупинятись не збираються, а планують лише розширити кількість овець до 1000.