Автомобіль для ЗСУ. Представники Рівненського обласного об'єднання української церкви християн віри євангельської передали автомобіль швидкої допомоги на потреби військовослужбовців. Чим корисна така допомога та хто ще долучився до передачі - далі у сюжеті.

Ось так у Рівному представники обласного об'єднання української церкви християн віри євангельської передали черговий автомобіль швидкої допомоги передали для ЗСУ. Військовослужбовець 72 бригади з позивним "СЬОМИЙ" каже, подібні автомобілі потрібні, адже можуть врятувати не одне життя.

Ігор Ясенюк, депутат Рівненської обласної ради розповідає, автомобіль обладнаний всім необхідним для швидкої евакуації поранених військовослужбовців.

Рівненське обласне об'єднання Української Церкви християн віри євангельської змогли отримати автомобіль швидкої допомоги завдяки співпраці з США. Зазначають, будуть допомагати ЗСУ й надалі.

Додамо, що до цієї передачі долучилися чимало організацій, які допомагали не тільки з купівлею автомобіля, а й з його логістикою на Рівненщину.

Читайте також: Рівненщина долучиться до відновлення Сумщини