4 голи, скандальне пенальті на останніх хвилинах та невдоволення вболівальників. Рівненський "Верес" провів матч на домашньому стадіоні проти "Інгульця". Обидві команди знаходяться вкінці турнірної таблиці і кожен хотів вирвати перемогу. Як усе пройшло - дивіться далі.

Рівненський Верес дотепер ніколи не програвав і навіть не пропускав у свої ворота у домашніх поєдинках проти Інгульця: три перемоги у трьох матчах з різницею м'ячів 7-0. А після невдач проти Лівого Берега і Полісся вболівальники червоно-чорних закономірно очікували від своєї команди реваншу у зустрічі з суперником, який ще не перемагав у новому сезоні. Але гра з самого початку пішла не за сценарієм господарів. Інгулець заволодів м'ячем і саме підопічні Василя Кобіна активніше грали в атаці.

Вже на початку поєдинку "Інгулець" створив щонайменше 4 нагоди для взяття воріт. Із подібних епізодів у Вереса - момент Степанюка удару з метрів трьох головою. Але все ж наприкінці тайму "Інгулець" забив та ще й двічі.

У перерві Олег Шандрук змінив одразу двох центральних півзахисників. І це допомогло Вересу один гол відіграти.

А врятувалися рівняни вже у компенсований час. Гравець "Інгульця" у власному штрафному майданчику у боротьбі за верховий м'яч сфолив проти Дмитра Годі. Арбітр призначив пенальті. Перший удар Марко Мрвальєвича Олексій Паламарчук парирував, але зарано залишивши при цьому лінію воріт. А з другої спроби нападник Вереса пробив ідеально - 2:2.