У Рівному провели в останню дорогу Сергія Малухіна, у Локницькій громаді Вараського району – Олександра Ярошука, на Сарненщині – Сергія Твердого. У Мізоцькій громаді Рівненського району віддали шану Олександру Селезньову.

Сергій Малухін народився 9 липня 1981 року в рф. Після повернення в Україну родина проживала на Гощанщині. Школу Сергій закінчив у селі Синів. Пройшов строкову службу в армії. В останні роки працював на виробництві вікон в Акорді-С. Разом з дружиною виховували двох синів. У червні 2024 року захисник долучився до лав Державної прикордонної служби України. Після підготовки Сергія направили служити на Лиманський напрямок. 43-річний солдат, інспектор прикордонної служби загинув у бою за Україну 15 вересня 2024 року на Донеччині. Поховали воїна на Алеї Героїв на кладовищі «Нове» в Рівному.

Олександр Ярошук проживав у селі Сенчиці Локницької громади, що на Зарічненщині. Воїн служив у 15 прикордонному загоні Державної прикордонної служби України. Мав звання старшого солдата. Поховали військовослужбовця в рідному селі.

Сергій Твердий – житель міста Сарни. У квітні 2024 року був мобілізований до 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. На жаль, 10 серпня, під час виконання бойового завдання на Харківському напрямку його життя трагічно обірвалося. Воїну було лише 40 років... Вдома його чекали батьки, сестри та маленькі сини. Поховали захисника в Сарнах.

Олександр Селезньов народився 11 травня 1966 року у селі Спасів Мізоцької громади. Закінчив місцеву школу та пішов працювати на Здолбунівський побуткомбінат майстром з ремонту взуття. Згодом працював майстром колії на Бродівській дистанції залізниці. Захисник пройшов строкову службу в ракетних військах. 2 липня 2021 року він підписав контракт із Збройними силами України. Із початку повномасштабного вторгнення воїн брав участь у бойових діях на різних напрямках. Старший солдат загинув 15 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на Харківському напрямку. Поховали військовослужбовця у селі Спасів.