Жилетка може бути важливим елементом вашого модного образу. Вона гармонійно доповнить як спортивний, так і повсякденний вуличний аутфіт. Жилетки жіночі мають різні фасони та поєднання кольорів. Це зручний та практичний одяг, який можна носити як на прогулянку, так і чи пікнік. Читайте далі – і ви дізнаєтесь, як створювати комфортні й стильні образи з жилеткою та які використовувати аксесуари.

Які жіночі жилетки в тренді цього сезону?

Вже осінь, а отже, час подумати про щось тепленьке. Найкращий варіант для помірно холодної погоди – стьобана жилетка із синтетичним наповнювачем. Такі моделі жилеток жіночих переважно застібаються на блискавку. Досить популярні фасони із блискавкою та кнопками.

Цей одяг може мати комір-стійку або каптур для захисту шиї від вітру. Також жилетки жіночі оснащені кишенями – як правило, це дві внутрішні кишені по боках. Зсередини вони мають приємну на дотик, гладеньку підкладку. Для більшого захисту від продувань випускаються моделі зі вставленою резинкою на поясі або внизу.

Жилетні жіночі представлені у модних осінніх кольорах – бежевий, світло-коричневий, коричневий, оливковий, бордовий, фіолетовий, хакі, пшеничний, сіро-фіолетовий, темно-синій тощо. Ви можете підібрати виріб відповідно до загальної колірної гами вашого образу. Або можна зробити жилетку контрастним елементом, що буде яскраво виділятися. Наприклад, темно-сірий спортивний костюм і жилетка вишневого кольору.

Що стосується довжини, то сьогодні найбільш актуальними є жилетки жіночі звичайної довжини та довгі жилетки. Довжина останніх може сягати по коліно.

Стильні осінні аксесуари для всіх випадків життя

Збираючись на пікнік, можна прихопити з собою:

  • об’ємний теплий шарф
  • кепку або панамку, або шапку
  • сонцезахисні окуляри
  • пов’язку на голову
  • зручний рюкзак або сумку крос-боді
  • компактну дорожню сумку

Вибір аксесуарів залежить від погоди та складності походу. Тож вам можуть знадобитися як палиці для трекінгу, так і рукавиці чи дощовик. Жилетки жіночі в casual стилі є доволі універсальним одягом, а тому легко поєднуються з усіма названими аксесуарами.

Якщо обирати шарф, то варто зважати на те, для чого саме він вам потрібен. Під жилетку з високим коміром-стійкою шарф, швидше за все, буде зайвим. Хоча широкий в’язаний шарф може зігрівати вас під час сидіння, а ще у цьому образі можна зробити гарні фото.  

Жилетки жіночі як центральний елемент у вашому образі

Жилетка справді дозволяє виділити переважно невиразний осінній аутфіт. Отже, якщо ваш лук має чорний чи сірий кольори, найкраще підійдуть яскраві жилетки жіночі – оливкова, смарагдова, бордова, жовта, бежева, пшенична.

Але якщо в основі образу у вас яскраві кольори, бажано підбирати жилетку в тій же чи схожій колірній гамі. Наприклад, до рожевого костюма – бордову, до синього – блакитну, до зеленого – коричневу тощо. Чорні жилетки жіночі допоможуть виділити та посилити колір вашого базового аутфіту, якщо він кремовий, бежевий, жовтий, зелений, блакитний, червоний.

Аксесуари повинні доповнювати ваш осінній образ із жилеткою і виглядати доречно. Але головне, щоб ваш лук був до вподоби саме вам. Аксесуарів не має бути забагато, й вони загалом мають відповідати вашому стилю – спортивному або casual.