Мають дев'ять дітей та сім онуків. Мова про сім'ю з Костополя. Подружжя Дідухів з 2013 року усиновлює дітей з інтернатів. Попри це мають, трьох рідних. Кажуть, хочуть подарувати щастя для дітей. Поспілкувався з сім'єю і наш Владислав Стецюк.

Костопільчанка Людмила Дідух пригадує, як разом з чоловіком вирішили взяти на виховання дітей з інтернату. Почалось все у 2013 році, тоді подружжя запросило малечу на Різдво.

Після свята подружжя Дідухів вирішило взяти дітей під опіку. Тоді Сергій мав торгові точки, мікроавтобус, займався перевезеннями. Та після збільшення сім'ї довелось змінити роботу.

За один рік у сім'ї Дідухів з 2 дітей з'явилось семеро. Чотирьох усиновили та ще одного народила Людмила. Процес адаптації був не простий, однак як подружжя, так і дітлахи зуміли знайти спільну мову та полюбили один одного .

Подружжя Дідухів вже видали двох прийомних доньок заміж. А вони мають своїх дітей. Ніна Ковальчук пригадує момент першої зустрічі із новими батьками.

Подружжя Дідухів має трьох рідних дітей. Проблем у спілкуванні з усиновленими немає. Малеча разом переглядає фільми та катаються на велосипедах.

Людмила та Сергій Дідухи кажуть, головне у вихованні - це подарувати малечі любов. Подружжя нині надзвичайно щасливе, адже мають 9 дітей та 7 онуків.

Читайте також: На Рівненщині організували незаконну рубку дерев