Дороги Рівного знову перетворилися на ріки. Усе через негоду, яка вирувала в місті цієї суботи. Злива затопила не лише звичні для міста вулиці, а й нещодавно відремонтовану дорогу на Гетьмана Сагайдачного. Чому так сталося, дивіться далі у сюжеті.

Таке відео під час суботньої грози зняли мешканці будинків на вулиці Гетьмана Сагайдачного. Все б нічого, якби саме цю вулицю нещодавно не ремонтували. Збудували дорогу аби розвантажити від заторів центр міста. Ба більше, під час її відкриття влада повідомила, що ремонт виконувався так аби уникнути тут підтоплень.

В Департаменті інфраструктури та благоустрою Рівного зазначили, що підтоплення сталося через забиті опалим листям зливові мережі.

Традиційно під водою опинилася і вулиця Чорновола.

Аби надалі дороги міста не перетворювалися на ріки комунальники продовжують розчищати усі зливові мережі. На цьому наголосили в Департаменті інфраструктури та благоустрою.

Втім, чи дійсно комунальники тримають усе під контролем буде видно коли місто накриє чергова злива і дороги Рівного знову опиняться або ж не опиняться під водою.