У Рівному правоохоронці, опрацьовуючи виклик про домашнє насильство, вилучили у чоловіка наркотики. Про це інформують в поліції Рівненської області.

Відомо, що 45-річний рівнянин уже відбував покарання у місцях позбавлення волі, зокрема й за вбивство. Наразі за систематичне вчинення домашнього насильства перебуває на профілактичному обліку за категорією «кривдник».

Під час чергової перевірки умов проживання родини ювенальним поліцейським та працівниками соціальної служби, голова сімейства агресивно відреагував на візит представників влади та у їхній присутності, а також на очах у власних дітей, вдарив свою 73-річну матір. Адже подумав, що це вона викликала поліцію додому.

Правоохоронці відвели малечу до сусідки та вгамували кривдника. В цей момент він вирішив вжити наркотики, відтак у кімнаті поліцейські виявили в нього пристрій для куріння, канабіс, а в горщику — нарковмісну рослину, - зазначають правоохоронці.





Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 КК України.

Крім того, працівники сектору протидії домашнього насильства винесли на кривдника терміновий заборонний припис терміном на 10 діб та склали протокол про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст. 173-2 КУпАП.

Поліцейські наголошують: терпіти домашнє насильство не варто. Якщо вам потрібна допомога, зверніться до фахівців за телефоном гарячої лінії 15-47.

Читайте також: Поблизу Рівного трапилася ДТП: в автопригоді постраждала родина костопільчан